2.2 C
Sibiu
sâmbătă, 03 decembrie, 2022

Campioni militari la natație

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost gazda Campionatului Militar de Natație între instituțiile de învățământ militar, finala pe Ministerul Apărării Naționale,
competiție organizată de Serviciul Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării, în perioada 4-6 noiembrie.

În urmă desfăşurării celor cinci probe (100 m liber, 100 m bras, 50 m liber, 50 m bras și ștafeta combinată), lotul de sportivi al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, antrenat de col.rz. Teodor Ciuhureanu și coordonat de cpt. Răzvan Bălan, a obținut la masculin un loc III, la feminin două locuri I iar la ștafeta combinată (100 m liber, 100m bras, 200 m liber) echipa noastră a ocupat locul I.

În clasamentul general Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a ocupat locul I, fiind urmată de Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București pe locul II și Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov pe locul III. Acestea au fost urmate în ordine de: Institutul Medico-Militar, Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică şi Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”.

Festivitatea de premiere a avut loc în data de 6 noiembrie, pe platoul instituției.

Foto: Eusebiu Bîtcă şi Florentin Frăsineanu

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri