18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Nou accident cu autobuz pe Calea Dumbrăvii

Știri din Județ

Noul sens unic pentru autobuze creat pe Calea Dumbrăvii generează din nou un eveniment rutier. O mașină Porsche care ieșea de pe Strada Mihail Sebastian s-a lovit de un autobuz al companiei Tursib în această dimineață.

Conform reprezentanților poliției aceștia nu au fost înștiințați ceea ce înseamnă că incidentul se va rezolva pe cale amiabilă și nu există victime raportate oficial.

„Din păcate, neatenţia şoferilor cu privire la circulaţia pe banda nouă dedicată exclusiv autobuzelor de pe Calea Dumbrâvii, a făcut noi victime. Astăzi ȋn jurul orei 9:20, un şofer care ieşea de pe strada Mihail Sebastian, nu a acordat prioritate unui autobuz Tursib aflat ȋn trafic pe sensul de mers către Dumbravă şi a intrat ȋn coliziune cu autobuzul marca Isuzu. Ambele mijloace de transport au suferit avarii considerabile. Din fericire ȋnsă nici o persoană nu a fost rănită, incidentul soluţionându-se pe cale amiabilă. 

Rugăm din nou pe această cale toţi conducătorii auto care circulă pe Calea Dumbrăvii şi nu numai să se asigure şi să circule cu prodenţă ȋn preajma mijloacelor de transport ȋn comun, evitând astfel incidentele de genul celui petrecut astăzi, care pun ȋn pericol siguranţa unui număr mare de călători.” au declarat pentru ziarul Sibiu Independent reprezentanții Tursib.

În această dimineață un alt autobuz Tursib a fost lovit de o mașină de taxi în zona stației Bosch din Turnișor.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Sa nu mai zicem de cate masini mici circula pe acea banda pt autobuz, si nu incet. Poate ar fi bine ca politia sa stea sa ia niste permise si aici si pe calea cisnadiei…asa poate mai invatam sa respectam niste reguli simple. Ca doar unii care stam in coloana nu o facem de nebuni sau de prosti, oar desteptii o iau pe banda de autobuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc