spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

A lovit două femei cu mașina și a fugit

Știri din Județ

Publicitate

Miercuri dimineața pe strada Viitorului din Sibiu o șoferiță a lovit două femei și a fugit de la locul accidentului.

Victimele au fost transportate la spital de un trecător.

Echipajele de poliție au plecat în căutarea șoferiței și au identificat-o ieri seară.

Redăm mai jos comunicatul Poliției Sibiu:

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 06,20, în municipiul Sibiu, în timp ce traversau strada Viitorului pe trecerea pentru pietoni amplasată în apropierea intersecției sens giratoriu cu strada Târgu Fânului, două localnice în vârstă de 50, respectiv 52 de ani au fost acroșate de un autoturism condus de către o femeie. Conducătoarea auto și-a continuat însă deplasarea, cele două femei fiind transportate la spital, cu răni ușoare, de către un alt șofer care circula în zonă.
Sesizați de către personalul medical cu privire la producerea accidentului rutier, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului și au demarat verificări în vederea identificării conducătoarei auto.
În seara zilei de 9 noiembrie, polițiștii rutieri au depistat autoturismul în cauză, precum și pe conducătoarea auto. Este vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu.
Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului Rutier Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…