8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

SIBIU: Noi lucrări de reparații pe străzi

Știri din Județ

Lucrările de reparații pe străzile din Sibiu continuă, în contextul temperaturilor care încă permit execuția acestora.

Intervențiile se vor desfășura conform următorului program, sub rezerva condițiilor meteo:

  • Str. Nicolaus Olahus va fi în lucru în perioada 14 -16 noiembrie
  • Str. Octavian Goga va intra în reparații în perioada 15-17 noiembrie; lucrările se vor desfășura pe tronsoane pentru a afecta circulația într-o mai mică măsură: tronsonul I – între str. Olahus și str. D. Anghel și tronsonul II între str. D. Anghel și str. Avrig
  • Asfaltul din sensul giratoriu de la intersecția străzii Semaforului și Ștefan cel Mare va fi reparat în perioada 16-18 noiembrie
  • Pe strada Vasile Aaron se va interveni în perioada 17-21 noiembrie
  • Lucrările de reparații se vor desfășura pe strada H. Coandă (tronsonul dintre fosta cale ferată industrială și intersecția cu str. Mașiniștilor) în perioada 21-25 noiembrie. Reamintim că pe tronsonul dintre viaductul Vasile Aaron și calea ferată s-a intervenit în săptămâna precedentă.

Se va lucra atât pe parcursul zilei, cât și pe noapte, în funcție de temperaturile exterioare, fără închiderea circulației, dar cu restricții punctuale în zonele în care se lucrează.

Pe lângă aceste noi lucrări, reamintim că se lucrează în continuare pe strada Rahovei, intervențiile începând pe această stradă joi, 10 noiembrie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș