spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Oferta auto rulate Mercedes Second Hand: AMG GT R Coupe și C 300

Știri din Județ

Publicitate

Atunci când vrei să achiziționezi un vehicul nou, fie pentru firmă sau pentru familia ta, ești în căutarea celor mai bune oferte.

Dacă îți plac anumite modele lansată de Mercedes-Benz, le poți achiziționa de la Auto Schunn – partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Aici găsești în stoc Mercedes oferte second hand cele mai căutate modele de autoturisme la prețuri excelente.  Autovehiculele din gama de oferte Mercedes de la Auto Schunn sunt atent selecționate și verificate pentru a oferi cumpărătorilor o calitate desăvârșită, la un preț competitiv.

În oferta de auto rulate Sibiu de la Auto Schunn se remarcă două modele deosebite prin structura dinamică și performanțele tehnice. Să vedem ce oferă fiecare din ele, pentru ca tu să poți face alegerea perfectă.

Mercedes-Benz AMG GT R Coupe Carbon Ceramic Memory Distro Night:

Acest model sport de la Mercedes este comercializat în oferta de vehicule rulate la prețul de 153.866 euro, fără TVA, redus de la 183.235 euro fără TVA. Fabricat în 2017, autovehiculul are un rulaj real de 29.000 km la bord.

Motorul puternic cu capacitate cilindrică de 3982 cmc dezvoltă o putere de 584cp.

Aspectul exterior este superb, datorită caroseriei mate, de nuanță gri seleniu, dar și datorită liniei sportive și dinamice a vehiculului. Geamurile întunecate și jantele cu spițe speciale și instalația de evacuare a gazelor din titan completează acest aspect ultramodern. 

Interiorul beneficiază de elemente decorative carbon mat, iar ca dotări opționale se distinge instalația AMG de frână ceramică și pachetul Night AMG. Pachetul Memory conține dotări pentru scaunul șoferului, coloana de direcție și oglinzi.

Sistemele de asistență la parcare Parktronic și oglinzile cu sistem anti-orbire asigură o conducere precisă în cele mai dificile situații.

Rezervorul mărit de combustibil permite deplasarea fără nici un fel de griji pe distanțe lungi.

Mercedes-Benz C 300 e AMG Premium DC Distronic Night MBUX:

Fabricat în 2022, acest autovehicul hybrid este present în versiunea rulată, cu doar 4000 km la bord, în cadrul ofertei Mercedes de la Auto Schunn, la un preț de 65.024 euro fără TVA, redus de la 77.379 euro fără TVA.

Motorizarea în 4 cilindri dezvoltă 203 cp. Interiorul este surprinzător de elegant, decorat cu piele naturală maro Sienna și ornamente metalice.

Dotările opționale conțin pachetul AMG linia Premium, eleron AMG și pachet AMG Styling.

Sistemele de asistență pentru păstrarea direcției, parcarea asistată, pentru recunoașterea semnelor de circulație sunt completate cu succes de sistemul multimedia MBUX, care oferă tot mai multă autonomie  mașinii și siguranță la volan pentru șofer. Conexiunea cu exteriorul este asigurată de integrarea smartphone-ului cu ajutorul Apple Car Play sau Android Auto.

Echipările interioare fac din acest model C300 un spațiu destinat confortului suprem : iluminare interioară la alegere, suspensie specială confort, spații de depozitare suplimentare, scaune cu suport lombar, ajustabile electric.

Toate aceste dotări opționale fac din acest vehicul alegerea perfectă pentru cei care doresc un vehicul performant dar și comod de utilizat, în orice condiții de trafic sau meteorologice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului