10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Liceenii Colegiului “Goga” din Sibiu au participat la Târgul educațional (TeD ULBS)

Știri din Județ

O parte importantă în consilierea carierei elevilor este cunoașterea ofertei educaționale, de aceea liceenii Colegiului Național ”Octavian Goga” Sibiu au participat ieri, 23.11.2022, la Târgul educațional (TeD ULBS) organizat de Centrul de Servicii Integrate pentru Studenți SmartHub. Elevii au avut ocazia să se informeze privind programele de studiu, bursele – subvențiile disponibile, numărul de locuri alocate, cerințele specifice concursului de admitere, cazarea în campusul ULBS, dar și să interacțiuneze cu actuali studenți ai ULBS.


Pe lângă reprezentanții facultăților, în cadrul TeD ULBS, liceenii Colegiului Național ”Octavian Goga” Sibiu, însoțiți de profesorul consilier școlar Crăciun Simona – C.J.R.A.E. Sibiu, cu sprijinul profesorilor diriginți ai claselor a XII-a D, a XII-a A și a X-a E, doamnei profesor Paula Ciucur, doamna profesor Anca Ighișan și doamna profesor Ramona Vișan, au putut interacționa cu consilierii educaționali/de carieră și cu asociațiile studențești, având astfel oportunitatea de a cunoaște spiritul academic din ULBS.
Mulțumim Centrului de Servicii Integrate pentru Studenți SmartHub din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu pentru organizarea Târgului educațional, un eveniment deosebit de util în procesul consilierii carierei pentru elevi și studenți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri