spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Se primesc cererile pentru comercializarea produselor de Sfântul Nicolae și Crăciun

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu, prin Serviciul Domeniul Public, a stabilit locațiile în care comercianții vor putea vinde anul acesta produse destinate sărbătorilor de SF. Nicolae și Crăciun.

În total este vorba despre 42 de locații. 20 dintre acestea se află pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, 4 în fața magazinului Dumbrava și câte 2 locații în cartierele Gușterița, Vasile Aaron, Bulevardul Mihai Viteazu, Cireșica, Valea Aurie, Ștrand, Turnișor, Terezian, Gară. La cerere, însă, se pot aproba și alte locații din cartiere care se pretează și care sunt disponibile.  

Perioada de comercializare a fost stabilită la 5 zile (2- 6 decembrie 2022) pentru Sf. Nicolae și la 13 zile (15- 27 decembrie 2022) pentru sărbătoarea Crăciunului.

Pentru perioada de Sf. Nicolae comercianții pot depune cererile direct la ghișeul Serviciului Domeniul Public, din Piața Mică nr. 22, în perioada 28- 29 noiembrie 2022. Pentru perioada Crăciunului, comercianții trebuie să facă mai întâi o programare online, în perioada 7- 11 decembrie 2022.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri