spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Muzeul Naţional Brukenthal îşi schimbă programul de vizitare

Știri din Județ

Publicitate

Începând cu data de 30 noiembrie 2022, programul de vizitare al Muzeului Naţional Brukenthal (toate sediile) va fi de la 10:00 la 18:00. Lunea şi marţea închis.

La propunerea domnului manager Alexandru Constantin Chituţă, Consiliul de Administraţie a votat în unanimitate, în şedinţa din această lună, schimbarea noului program de vizitare a Muzeului Naţional Brukenthal.

,,Am observat din anii trecuţi că, la orele dimineţii, sunt foarte puţini vizitatori faţă de cei care vor să viziteze muzeul după-masa şi la orele serii. În vechiul program, ultimul bilet se emitea la ora 16:15, fapt care priva pe foarte mulţi vizitatori, în special turişti, la vizitarea muzeului.

Aşadar, ne-am propus ca, începând cu data de 30 noiembrie 2022, programul de vizitare la toate sediile Muzeului Naţional Brukenthal să fie de miercuri până duminică, de la 10:00 la 18:00, ultimul bilet fiind la ora 17:15. Lunea şi marţea muzeul este închis.

Programul este pe perioadă nedeterminată. Sperăm să putem răspunde afirmativ la cererile primite până acum cu privire la programul de vizitare. Din păcate, din lipsa personalului, chiar dacă am dori un program mai prelungit, la momentul de faţă nu o putem face”, a declarat domnul Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar Muzeul Naţional Brukenthal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri