spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

O nouă donație de carte va îmbogăți în curând colecțiile Bibliotecii ASTRA Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Cărturești Sibiu a făcut o nouă donație de carte va îmbogăți în curând colecțiile Bibliotecii ASTRA Sibiu. Publicațiile donate sunt titluri recente din sfera beletristicii pentru adulți și adolescenți, semnate de autori români și străini.


Fără îndoială, un interes deosebit vor stârni volumele de ficțiune și grafică Manga Books, atât de apreciate de tineri!

Pentru cei interesați, reamintim că Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu desfășoară, în acest an, Campania „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”, proiect demarat în vederea dezvoltării fondului de carte destinat copiilor și adolescenților cu apariții editoriale recente.

Inițiativa beneficiază de susținerea unor parteneri care conștientizează rolul semnificativ al lecturii și educației în formarea tinerelor generații: Teatru Gong Sibiu, Librăriile Cărturești, Humanitas Sibiu și Diverta Dacia Traiană Sibiu, Radio România Cultural, Capital Cultural, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Informații privind publicațiile aflate din colecțiile Bibliotecii ASTRA Sibiu se regăsesc accesând Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…