spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

O șoferiță în vârstă de 18 ani s-a răsturnat cu mașina lângă Poplaca. A consumat alcool

Știri din Județ

Publicitate

O șoferiță în vârstă de doar 18 ani s-a răsturnat cu mașina pe DJ 106J, în afara localității Poplaca. Aceasta consumase alcool înainte să se urce la volan.


În timp ce conducea un autoturism între Poplaca și Orlat, o sibiancă în vârstă de 18 ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism, o altă tânără în vârstă de 18 ani, tot din municipiul Sibiu, care a fost transportată la spital conștientă.

Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nu sunt raportate probleme de trafic.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106J, între Poplaca și Orlat, la un accident rutier. Echipajul a evaluat medical un număr de 4 persoane dintre care 3 au refuzat transportul la spital, iar o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la mână.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor