17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

O șoferiță în vârstă de 18 ani s-a răsturnat cu mașina lângă Poplaca. A consumat alcool

Știri din Județ

O șoferiță în vârstă de doar 18 ani s-a răsturnat cu mașina pe DJ 106J, în afara localității Poplaca. Aceasta consumase alcool înainte să se urce la volan.


În timp ce conducea un autoturism între Poplaca și Orlat, o sibiancă în vârstă de 18 ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism, o altă tânără în vârstă de 18 ani, tot din municipiul Sibiu, care a fost transportată la spital conștientă.

Publicitate

Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nu sunt raportate probleme de trafic.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106J, între Poplaca și Orlat, la un accident rutier. Echipajul a evaluat medical un număr de 4 persoane dintre care 3 au refuzat transportul la spital, iar o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la mână.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic