spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Christine Thellmann – mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Știri din Județ

Publicitate

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită la data de 3 Decembrie, Christine Thellmann, deputat PNL Sibiu din zona Mediașului, a transmis următorul mesaj

Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin o persoană cu dizabilități. Știm că au nevoi speciale și că au nevoie de susținerea noastră, ca societate, pentru a avea acces egal la servicii de educație, sănătate, la piața muncii și să se poată implica în viața publică.

În calitate de deputat, am sprijinit și am votat proiecte care vin în sprijinirea societății incluzive. Cred că în spatele unei dizabilități, de multe ori, se află cel puțin o abilitate extraordinară. Avem posibilitatea să sprijinim persoanele din această comunitate să devină independente.

Anul acesta am depus în Parlament un proiect prin care doresc să încurajez persoanele cu dizabilități să se implice în viața publică – să candideze la diverse funcții și să aibă acces neîngrădit în secțiile de votare. Indiferent de ce dizabilitate au, de locomoție, auditivă sau de o altă natură, aceste persoane trebuie să aibă o serie de dispozitive și instrumente care să le vină în ajutor în secția de votare.

Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.
Putem să facem viața mai ușoară acestor persoane și să ne bucurăm împreună de lumea în care trăim.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri