-0.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

VIDEO: Tineri și năzdrăvani! Vandalism în satul Iacobeni, județul Sibiu

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Mai mulți copii năzdrăvani au reușit să semene panică în satul Iacobeni din județul Sibiu. Aceștia sparg și rup tot ce le iasă în cale. Sătenilor le este frică de ce „le poate mintea”.


Sătenii îi acuză că au furat lemne din curți, că au intrat pe proprietățile lor, dar și că au dat foc la o casă cu rea voință. Cu atât mai grav este faptul că în caz de incendiu, stația de pompieri este la 15 kilometri depărtare.

„Este inadmisibil că tinerii (minori), iau parte la acțiuni de vandalism. A fura lemn, a intra pe o proprietate nestingheriți și eventual la a da foc la o casă și a pune în pericol un sat întreg, denotă nu doar buna creștere ci și o notă de rea voință. Orice om normal la cap, nu ar pune în pericol viețile tuturor din sat – ținând cont că secția de pompieri este la 15 km, de la alertarea lor până la sosire, focul poate să se răspândească la multe case și se pot produce foarte multe pagube! S-A FURAT GRINDA INSCRIPȚIONATĂ DE LA CASA CU NR. 258 A LUI JOHANN S. – “PIȚICANTER”, PUNÂND ÎN PERICOL VIAȚA LOR ȘI A CELOR DIN JUR.” a postat un localnic îngrijorat de comportamentul tinerilor

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri