4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Colegiul “Goga” din Sibiu se implică în activități educative, speciale pentru elevii vulnerabili

Știri din Județ

Colegiului Național “Octavian Goga” din Sibiu a încheiat un parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Sibiu cu scopul de a implementa politici incluzive eficiente pentru elevii vulnerabili.

Astfel, în cadrul proiectului incluziv „Crede în tine”, elevii participă la activități educative, care sa le asigure apartenență la clasă și la comunitate.

Scopul proiectului este acela de a promova activitățile, care să coreleze conceptele teoretice cu aspectele practice ale dezvoltării educației incluzive.

Dorim să le oferim sentimentul de apartenență la clasă și la comunitate, să îi implicăm în activități care să îi ajute să se conecteze cu ceilalți și să fie fericiți.” – au transmis reprezentanții CNOG Sibiu pe pagina de Facebook

În data de 13 Decembrie 2022, profesorii Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu au realizat, împreună cu profesorii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Sibiu, o activitate cu roboți, prin care să asigure adecvarea tehnologiilor didactice moderne la particularitățile procesului educațional incluziv.


Din partea Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu au participat la această activitate următorii profesori: prof. Dragoman Corina Elena, prof. Vlăduț Ilie și prof. Orăștean Simona Andreea.


Proiectul incluziv „Crede în tine” are la bază recomandările Raportului Global de Monitorizare a Educației – 2021, pentru Europa Centrală și de Est, Caucaz și Asia Centrală

„Incluziune și educație: TOȚI ÎNSEAMNĂ TOȚI” (https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000377713_rum).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș