5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Acordarea „diplomei de aur” cuplurilor care au împlinit 50 de căsătorie, “tradiție” neîntreruptă din Valea Viilor

Știri din Județ

Acordarea „diplomei de aur” cuplurilor care au împlinit 50 de căsătorie, a devenit o tradiție în Comuna Valea Viilor, județul Sibiu. Zeci de cupluri din comună au luat parte la un eveniment special, organizat de reprezentanții primăriei. Pe lângă diplome, cuplurile au primit și alte surprize.


Acum, după 50 de ani, nu putem decât să ne înclinăm în fața voastră și să speram că vom avea curajul și maturitatea să scriem și noi povestea voastră.
Nu e cu putință să reușești să trăiești o viată întreaga alături de un singur om, decât daca tu însuti știi să fii un singur om.
Știi să accepți că respectul, încrederea, reușita merg la pachet cu durerea, tristețea, suferința. Dar mai ales să știi să le vezi și să ai puterea să-ți privești în ochi omul de lângă tine și în clipele mai puțin frumoase și să-I spui “va trece si asta”.


Știm că nu voi ați inventat iubirea și știm că nu ați fost acolo când s-au scris legile universului despre ce înseamnă să iubești, să fii alături de omul drag, să dăruiești fără să ceri nimic în schimb, să trăiești cu tot sufletul fericirea, dezamăgirea, suferința și succesul celuilalt ! Și chiar daca nu le-ați inventat, ați învățat lecția asta mult prea bine, încât puteți să spuneți tuturor ce înseamnă să trăiești pentru omul de lângă tine!

Ce înseamnă sa asculți cum bate inima celuilalt, si mai ales ce înseamnă sa înțelegi gândurile lui! Daca voi n-ați inventat iubirea, atunci voi știți s-o trăiți cel mai frumos! Si s-o arătați!
Prin voi învățam ca daca exista in lume o forța, care poate să depășească frica pe deplin, să nimicească orice pericol, să rămână nepăsătoare la orice pagubă până și față de moarte, aceasta forța este iubirea!
La mulți ani! Vă mulțumim că ne învățați și pe noi rețeta toleranței, a sprijinului, a încrederii, a respectului și a fericirii.

Vă mulțumim!” – a transmis primarul comunei, Pinte Ilie Avram.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare