16.2 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

Reglare de conturi, cu cuțitul, între doi elevi de la Liceul „Independența” Sibiu

Știri din Județ

Doi elevi ai Liceului Tehnologic „Independența” Sibiu au intrat într-un conflict pe viață și pe moarte. Unul dintre aceștia a ajuns la spital.


Conform primelor date, azi dimineață, în jurul orei 11:00, un trecător a sunat la 112 ca să semnaleze faptul că pe strada Teclu din Sibiu, zace un tânăr, într-o baltă de sânge. Între cei doi elevi ar fi existat un conflict mai vechi, aceștia încăierându-se pe strada Pietrarilor din Sibiu. În urma agresiunii, tânărul în vârstă de 17 ani s-a ales cu o plagă înjunghiată cu un cuțit, în zona toracelui.

„În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., în jurul orei 11:00, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că pe str. Teclu din municipiul Sibiu, pe trotuar, se află un tânăr care prezintă o plagă înjunghiată. Din primele investigații efectuate, polițiștii de investigații criminale alături de cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară au stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 17 ani, este elev al unui liceu tehnologic din municipiul Sibiu, iar plaga înjunghiată a fost provocată prin înțeparea cu un cuțit, bănuit de această faptă fiind un coleg de clasă. Polițiștii au mai stabilit faptul că cei doi elevi, în jurul orei 10:50, au părăsit unitatea de învățământ, iar conflictul devenit ulterior violent între cei doi, s-a produs pe str. Pietrarilor. În acest moment, victima se află la Spitalul Luther Sibiu, fiind conștientă în momentul transportării, iar presupusul agresor, în vârstă de 17 ani, se află în custodia polițiștilor de la investigații criminale.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri