spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Inconștiență maximă. Își caută bricheta sub scaun și a făcut accident pe Hula Bradului

Știri din Județ

Publicitate

Inconștiență maximă în această dimineață pe Hula Bradului. Un șofer neatent, ce își caută bricheta sub scaun a provocat un accident rutier grav.

În cursul dimineții, în jurul orei 08:00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la km. 295+500 de metri, Hula Bradului, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenția de la condus, un gălățean în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din Avrig, componente din cele două mașini fiind proiectate într-un alt autoturism condus în spatele mașinii lovite, de către un brașovean în vârstă de 24 de ani.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a pasagerei din același auto, o tânără în vârstă de 20 de ani, tot din Avrig, ambele femei fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„ISU Sibiu a intervenit în această dimineață la un accident rutier pe raza localității Veștem.
La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD dar și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. În urma accidentului în care au fost implicate 3 autoturisme au rezultat 3 victime un bărbat și două femei. Bărbatul a primit îngrijit medicale la fața locului însă a refuzat transportul la spital. Echipajul SMURD a preluat o femeie de 40 de ani cu traumatism toracic, conștientă și au transportat-o la UPU Sibiu. Cealaltă victima a fost preluată de echipajul SAJ.
” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

„SAJ Sibiu a trimis două echipaje medicalizate, tip B și tip C ((cu medic) ,pe DN 1 între Vestem și Hula Bradului ,la un accident rutier produs între două autoturisme.Echipajele SAJ și ISU sosite la fata locului au asistat medical trei victime:
-barbat 40 ani ,refuza transportul.
-femeie 20 ani cu traumatisme de membre inferioare și superioare.
-femeie 40 ani, traumatism toracic.
Tânăra de 20 de ani a fost transportata la UPU Sibiu de către echipajul SAJ iar femeia de 40 ani a fost transportata de către ISU.” a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri