5.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Guvernul a anunțat intenția de a preda Spitalul CFR Sibiu Consiliului Județean

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Surse oficiale au confirmat faptul că există mai multe propuneri de preluare a Spitalului CFR Sibiu formulate oficial. Astfel și-au arătat intenția de a prelua în subordine Spitalul CFR Sibiu și Universitatea Lucian Blaga, Primăria Sibiu și Ministerul Administrației și Internelor. Decizia va fi luată de Secretariatul general al Guvernului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a anunțat la finalul ședinței de consiliu de astăzi, că a primit o nouă solicitare de la secretariarul general al Guvernului României de a prelua Spitalul CFR Sibiu.

Ea a convocat liderii de grupuri politice din Consiliul Județean Sibiu miercuri pentru a discuta solicitarea Guvernului și de a conveni un răspuns. Ea a precizat că nu este prima oară când Guvernul face Consiliului Județean Sibiu o astfel de solicitare, și că este nevoie de o decizie a consilierilor sibieni pe această temă.

La ora actuală Spitalul CFR Sibiu este subordonat Ministerului Transporturilor. O posibilă decizie a consilierilor județeni sibieni pe această temă poate fi luată în ședința ordinară de joi, 22 decembrie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș