12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Prima expoziție a tinerilor pictori îndrumați de artista Simona Boromiza

Știri din Județ

Săptămâna trecută a avut loc vernisajul expoziției tinerilor pictori îndrumați de artista Simona Boromiza la Centrul Cultural Ion Besoiu. Cele peste 200 de lucrări realizare de copii sunt expuse până în 27 decembrie în holul Centrului Cultural din Sibiu.

„Munca din spatele oricărui lucru bine făcut de multe ori nu se vede. Am avut parte de susținerea multor oameni dragi. În primul rând familia, prietenii apropiați care au făcut posibilă această expoziție, dar și părinții implicați de fiecare dată!

Mulțumim artistului Trif Alin pentru panotarea lucrărilor copiilor, pentru sfaturi și prezență. Un om bun în primul rand, un artist desăvârșit! Mulțumim și prietenei mele dragi dna învățătoare Maria Denov, mereu alături de mine necondiționat în orice proiect. Mulțumim și Uniunii micilor artiști plastici, Sibiu pentru încurajare și prezență! Nu în ultimul rând și domnului Alin Petran, directorul Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu pentru găzduire si amabilitatea cu care ne-ați oferit un mediu perfect pentru expunere” a declarat Simona Boromiza.

Vernisajul a avut parte și de un moment muzical oferit de formați de tineri condusă de Costi Mihai.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri