spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Casa în care a locuit mama primarului Astrid Fodor a luat foc

Știri din Județ

Publicitate

Casa în care a locuit mama primarului Sibiului, Astrid Fodor, situată pe strada Moara de Scoarță nr.15, a luat foc astăzi.

Publicitate

Mama primarului Astrid Fodor a locuit în această casă mai bine de 20 de ani, aceasta trecând în neființă în urmă cu trei ani. Din informațiile Sibiu Independent, nimeni nu se afla în interiorul locuinței. Ruda care administra casa fiind plecată în Germania. Vecinii au declarat pentru Sibiu Independent faptul că cel mai probabil niște oameni ai străzii au făcut focul ca să se încălzească.

La fața locului sunt prezentate mai multe echipaje de pompieri militari ISU SIBIU. Conform ISU SIBIU, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o acțiune intenționată.

„O casă nelocuită situată pe strada Moara de Scoarța în municipiul Sibiu a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii sibieni au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD la fața locului. La sosirea forțelor incendiul se manifesta la parterul casei, în interior și de asemenea s-a propagat pe o suprafață de aproximativ 5 mp și la acoperișul casei.În urma incendiului a ars interiorul casei și elementele de mobilier din interior. În urma verificărilor făcute de pompieri, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o acțiune intenționată

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)