spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bogdan Trif, despre primarul comunei Hoghilag: Nicolae Lazăr a adus lumina în casele a sute de copii săraci (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Organizația Județeană PSD Sibiu a transmis către mass media sibiană următorul comunicat de presă:

70 de familii din comuna Hoghilag, care numără 250 de persoane aflate într-un grad crunt de sărăcie, beneficiază, de ieri, de energie electrică în mod gratuit.

Primarul Nicolae Lazăr a accesat fonduri nerambursabile pe finanțare norvegiană, în valoare de 345.000 de euro, și a montat panouri fotovoltaice care asigură necesarul de energie electrică în aceste locuințe, neracordate la rețeaua națională de electricitate. Copiii nu vor mai învăța, de acum, la lumina lumânării, iar părinții îi vor putea crește în condiții decente.

Să reușești să ajuți familiile nevoiașe și să le dai șansala o viață normală copiilor care n-au nicio vină este cea mai mare bucurie! Când am văzut copiii bucurându-se atât de mult că vor avea lumină în case a fost prima oară, de când sunt primar, când mi-au dat lacrimile de bucurie”,mărturisește Nicolae Lazăr.

Îl felicit pe prietenul meu Nicu, primarul comunei Hoghilag, pentru faptul că găsește mereu soluții pentru rezolvarea problemelor atunci când totul pare imposibil. Să le faci o asemenea bucurie familiilor lipsite de resurse financiare și mai ales copiilor e o dovadă de empatie și implicare. Acest gest înseamnă, înainte de a fi primar, a fi OM!”, spune Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor