spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Junii Sibiului au colindat la Consiliul Județean. Mitropolitul a fost prezent

Știri din Județ

Publicitate

Ultima ședință de Consiliu Județean Sibiu a început astăzi diferit. Junii Sibiului, conduși de Silvia Macrea au venit să colinde consilierii. În prezidiu a fost prezent și mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, dar și prefectul Mircea Crețu.

VIDEO: Junii Sibiului colindă

După frumosul program artistic interpretat de Junii Sibiului, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu i-a rugat să cânte „La mulți ani” pentru consilierii care își aniversează ziua în luna decembrie. Aceasta este o tradiție la Consiliul Județean la fiecare ședință lunară, când, la început se urează „La mulți ani” consilierilor aniversați.

După acest moment, Silvia Macrea managerul Ansamblului Profesionist Cindrelul Junii Sibiului a mulțumit Consiliului Județean pentru invitație și a invitat pe Juni să cânte „La mulți ani” și președintei Daniela Cîmpean, și ea aniversată în luna decembrie.

Prefectul Mircea Crețu a amintit de însemnătatea zilei de 22 decembrie, ca zi a Revoluției Române. Cei prezenți au ținut un moment de reculegere.

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza a spus o rugăciune și a amintit importanța Crăciunului. El a mulțumit cu acest prilej pentru buna colaborare instituțională între Mitropolie și Consiliul Județean Sibiu. Daniela Cîmpean a amintit și ea de un proiect social realizat în Sibiu de Consiliul Județean în parteneriat cu Mitropolia pentru tineri adolescenți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului