17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Moş Crăciun de la Crucea Roşie Sibiu ajunge la 33 de copilaşi mai puţin norocoşi

Știri din Județ

Activitatea noastră umanitară este una de întrajutorare a semenilor şi a celor mai vulnerabili în mod constant. Pe tot parcursul anului ne simţim cumva ca fiind ajutoarele Moşului… în preajmă de Crăciun însă, această activitate devine mult mai intensă datorită sibienilor generoşi care vor la rândul lor să-l aducă pe Moşul în casele celor mai puţin norocoşi.

Anul acesta, ne-au surprins şi ne-au uimit copiii Grădiniţei cu program prelungit nr. 22 cu din Sibiu, coordonaţi de educatoarea Lăcrămioara Teodorescu, alături de colegele ei. Lăcrămioara este o voluntară cu vechime la Crucea Roşie Sibiu şi câştigătoarea Maratonului Internaţional Sibiu ediţia 2023 iar pe lângă performanţele sportive, sufletul ei mare a făcut posibilă realizare acestei acţiuni pentru 10 de copii nevoiaşi din Sibiu.

Cei mici au pregătit sub îndrumarea educatoarelor şi cu sprijinul financiar al părinţilor pachete foarte consistente care conţineau pe lângă dulciuri şi jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte noi.

Şi copii clasei a V-a B de la Şcoala nr 4 din Sibiu, coordonaţi de Manuela Vrancea şi Copii Grădiniţei nr.7 din Cisnădie coordonaţi de Laura Mehard au fost ajutoarele Moşului şi au împărţit bucurii celor mai nevoiaşi în colaborare cu magazinul Menhard care a organizat Un brad cu fapte bune special pentru copilaşii noştri.

S-au alăturat iniţiativei noastre şi studenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicoale Bălcescu” din Sibiu şi Clubul Sportiv Comunitar Sibiu care au pregătit şi ei pachete personalizate pentru 23 copilaşi din Târnava, Turnu Roşu, Mediaş şi Sebeş.

Ieri a fost o seară magică la căsuţa noastră de la Habermann Markt care a devenit neîncăpătoare.

22 decembrie 2022 au fost prezenţi copii Grădiniţei nr 22 şi daruri pentru 33 de copilaşi vulnerabili.

Cei mici au fost Spiriduşii Moşului şi l-au ajutat să împartă daruri copiilor vulnerabili prezenţi. Ne-au colindat Doamnele de la Clubul de Aur şi reprezentanţii Clubului Sportiv Comunitar Sibiu care ne-au emoţionat până la lacrimi cu un colind despre cei care au plecat de lângă noi pe data de 22 decembrie, în urmă cu 33 de ani.

Moş Crăciun de la Crucea Roşie Sibiu alături de Crăciuniţa lui au împărţit bucurii şi la Serbarea Copiilor Centrului de Educaţie Incluzivă Turnu Roşu şi la serbarea organizată pentru pacienţii Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Cu această ocazie, dorim tuturor Crăciun cu bucurie şi Naşterea Pruncului Isus să ne facă mai buni şi mai generoşi în anul care vine – a transmis Raluca Morar, directorul Filialei Crucea Roșie Sibiu

Sursa foto: Facebook
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri