spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

De ce aleg din ce în ce mai multe persoane să acceseze credite online?

Știri din Județ

Publicitate

Perioada economică dificilă pe care o traversăm pune deseori oamenii în fața unor probleme financiare pe care trebuie să le soluționeze cât mai rapid.


Din ce în ce mai multe persoane aleg credite nebancare, pentru nevoile lor de moment. 

Aceste împrumuturi sunt oferite de instituții financiare nebancare, care funcționează legal în țara noastră și oferă produse variate: credite rapide, credite de nevoi personale, credite pentru IMM-uri.

Dacă încă nu ai accesat un astfel de credit online rapid, merită să afli de ce aceste împrumuturi sunt tot mai populare. 

Există o serie de avantaje care determină oamenii să aleagă credite online pentru a obține sume de bani necesare soluționării unor probleme de ordin financiar.

Să vedem așadar ce argumente există în favoarea unui împrumut rapid de la o instituție financiară nebancară:

  • Procesul de creditare se desfășoară în totalitate online:

Principalul avantaj care atrage clienții către creditele online oferite la instituțiile financiare nebancare este legat de accesibilitate. 

Practic cererea de credit și transmiterea documentelor se desfășoară în totalitate din fața calculatorului. 

Spre deosebire de creditele clasice, aceste împrumuturi online nebancare sunt accesibile direct pe site-urile IFN-urilor. 

În acest mod, oricine este eligibil să acceseze un credit online rapid, poate transmite documentele și cererea de creditare către IFN, de oriunde s-ar afla. 

Inclusiv semnarea contractului de credit se realizează tot online, nu este nevoie să te deplasezi pentru a semna personal cererea de împrumut.

  • Solicitarea de împrumut rapid este procesată în cel mai scurt timp:

Instituțiile financiare nebancare, cum este Simplu Credit, sunt mereu gata să ofere clienților instrumente de creditare fiabile și mai ales foarte rapide. 

Un credit online este aprobat în cel mai scurt timp de la depunerea documentelor de către un client. 

Timpul de așteptare fiind redus, accesarea banilor este la îndemână, fără să fie nevoie să aștepți mai multe săptămâni pentru a primi un credit. 

Astfel de împrumuturi rapide reprezintă o soluție ideală pentru situațiile în care ai nevoie de o sumă de bani pentru a achita o factură scadentă sau pentru o cheltuială neașteptată.

  • Numărul de documente solicitate de IFN este mic

Documentele pe care le solicită Simplu Credit pentru analiza unei cereri de credit online rapid sunt puține: actul de identitate valabil, adeverința de venit salarial, acordul de consultare a datelor din Biroul de Credit. 

Toate aceste acte scanate se transmit electronic, de la calculator sau chiar de pe smartphone, pe site-ul Simplu Credit. 

Dacă ai neclarități cu privire la aceste documente sau la orice alte aspecte legate de contractul tău de împrumut online te poți adresa consultanților Simplu Credit.

  • Sumele pe care le poți accesa online sunt potrivite nevoilor tale

Un credit online rapid îți oferă suma de bani de care ai nevoie pentru a rezolva o situație punctuală.  

Majoritatea clienților spun că au utilizat un astfel de împrumut pentru a face o plată urgentă sau pentru o cheltuială neașteptată

De aceea sumele creditateonline se încadrează în limita de 5000 RON

  • Rambursarea se face direct online, în contul IFN-ului

Un avantaj foarte apreciat de către clienții care accesează credite rapide se leagă de rambursarea creditului. 

Ratele se pot plăti online, fără să fie nevoie să te deplasezi să depui bani la sediul Simplu Credit. 

Este extrem de facil să faci rambursarea lunară atunci când alegi creditul potrivit nevoilor tale și transferi bani direct din contul tău pentru a acoperi ratele în fiecare lună. 

  • Contractul de creditare și condițiile de împrumut sunt clar și transparent prezentate

Încă de la începutul contractului de credit, înainte de momentul semnării, clienții știu exact la ce să se aștepte.  

Simularea planului de rambursare al creditului îi ajută să afle ce sume vor restitui lunar și care sunt costurile totale ale împrumutului online. 

Nu există niciun fel de comisioane sau taxe ascunse, iar Simplu Credit își tratează clienții cu seriozitate și onestitate, oferindu-le toate detaliile necesare de care au nevoie pentru a lua decizia aplicării la un împrumut online rapid.

  • Nu ai nevoie de giranți sau garanții pentru un credit rapid online

Creditele online se bazează strict pe venituri salariale certe sau venituri asimilate salariilor, nefiind nevoie să aduci giranți sau să garantezi cu diferite bunuri un astfel de împrumut. 

Principala condiție pentru a accesa un credit online rapid este să fii salariat și să obții veniturile pe teritoriul României.

  • Toate datele personale transmise către IFN sunt păstrate strict confidențial

Atunci când accesezi un credit rapid, toate documentele pe care le transmiți către instituția financiară nebancară sunt prelucrate în siguranță cibernetică, rămân confidențiale și nu sunt făcute publice nimănui. 

Toate datele tale personale sunt analizate și stocate de către IFN, fără să fie dezvăluite unor terțe părți. 

Împrumuturile rapide sunt accesate online, iar rambursarea se face tot online în așa fel încât nimeni nu va cunoaște că derulezi un contract de credit. 

Numeroase persoane apreciază acest avantaj, pentru că deseori nu doresc să dezvăluie și altor persoane faptul că trec printr-o dificultate financiară de moment.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?