spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

4 lucruri pentru care nu ar trebui să folosești un împrumut rapid

Știri din Județ

Publicitate

Când suntem într-o situație dificilă, facem deseori împrumuturi. Împrumuturile rapide au devenit o metodă populară de finanțare în situații de urgență. Când apare o problemă bruscă, este justificată contractarea unui împrumut rapid. Ca atare putem lua în considerare: un accident de mașină, un aparat avariat, un acoperiș cu scurgeri sau o problemă de sănătate care ne afectează pe noi sau pe cei dragi. Există, însă, situații in care nu este deloc rezonabil sa contractezi un împrumut rapid. Iată când sau pentru ce nu ar trebui să iei un credit.  

Jocuri de noroc

Jocurile de noroc pot crea dependență și sunt captivante. Cu toate acestea, trebuie să reții că șansa de a pierde este întotdeauna mai mare decât cea de a câștiga. Dacă iei un împrumut rapid și apoi îl pierzi, îți va fi foarte greu să te recuperezi banii. Majoritatea consumatorilor care au luat un împrumut pentru a juca la noroc ajung apoi să aibă datorii uriașe greu de rambursat. Un alt lucru pentru care nu recomandăm să contractezi un împrumut rapid sunt investițiile. De asemenea, au un risc mare de pierderi. Înainte de a investi, este bine să ai fonduri special rezervate în acest scop. În acest fel, nu îți vei zgudui stabilitatea financiară.

Achiziții scumpe inutile

Multe celebrități de pe rețelele de socializare prezintă un stil de viață scump. De aceea mulți dintre noi își doresc să dețină și cel mai scump smartphone sau cele mai la modă haine de designer. Deoarece acest lucru nu este atât de ușor de realizat, mulți iau împrumuturi și cumpără articole care nu sunt în buzunar fără să se gândească la viitor. Te sfătuim să nu faci acest lucru dacă nu te aștepți ca veniturile să îți acopere cu ușurință contribuțiile. Dacă nu îți plătești ratele la timp, ți se va percepe dobândă penală suplimentară.

Vacanțe

Fiecare dintre noi iubește să călătorească. Mai ales când toți prietenii și cunoștințele noastre își petrec vara într-un mod interesant și s-ar putea să ai chef să pleci în vacanță. Cu toate acestea, a lua un împrumut rapid de vacanță nu este cea mai înțeleaptă decizie. Există șanse mari să cheltuiești mai mult decât ai planificat și apoi să ai dificultăți să îți rambursezi împrumutul. Dacă decizi că vei pleca totuși în vacanță, planifică totul bine și găsește cele mai bune oferte de vacanță.

Cadouri

Sunt atât de multe sărbători în an în care cei dragi așteaptă ca noi să le dăm un cadou. Uneori, aceasta este o sarcină dificilă și începem să ne gândim la împrumutul de bani. Există chiar și oameni care fac împrumuturi mari pentru a impresiona o anumită persoană cu un cadou scump. Dacă iei împrumuturi pe care nu le rambursezi, vei construi un istoric de credit prost și dacă ai nevoie cu adevărat de el, îți va fi dificil să obții creditul de care ai nevoie. Pentru a face un cadou frumos, uneori ai nevoie doar de puțină imaginație. Cu cât dedici mai mult timp pentru a veni cu un cadou personal și prietenos cu bugetul, cu atât va fi mai bine.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă