spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Mesajul primarului Gheorghe Huja, cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Știri din Județ

Publicitate

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a transmis următorul mesaj:

Din suflet, pentru sufletele cisnădienilor

Anul 2022 a însemnat încheierea pandemiei care ne-a schimbat tuturor viața în mod radical, iar pentru Cisnădie aș putea spune că a fost un succes dublu, căci pe lângă încheierea crizei sanitare am reușit să demarăm o serie de investiții importante pentru comunitate. Am depus mai multe proiecte pentru a obține finanțare prin diverse programe naționale, am finalizat unele lucrări, am început altele, continuând astfel modernizarea orașului.

Trăgând linie, avem destule motive pentru a spune că încheiem peste câteva zile un an foarte bun pentru Cisnădie din punctul de vedere al îmbunătățirii calității vieții. Desigur, toate aceste reușite, sunt un succes comun, al administrației publice locale și al cisnădienilor care au știut să fie alături de noi, să se comporte responsabil. Cu sprijinul consilierilor din partidul PSD, respectiv al domnilor Gabriel Florea și Ion Ungureanu, cât și a domnilor consilieri din FDGR, Robert Krafft și Cristian Simina, am reușit ca în 2022 să adoptăm hotărâri importante pentru dumveavoastră. Îmi doresc ca în anul ce urmează să existe o colaborare productivă și cu ceilalți consilieri locali pentru că interesul cetățenilor trebuie să fie mai presus de orogliile și doctrinele oricărui partid.

Acum, la ceas de bilanț, când ne pregătim pentru Sfintele Sărbători de Crăciun și pentru trecerea în Noul An, doresc să vă transmit multă sănătate, putere de muncă, bucurii și împliniri zilnice. Fie ca speranța insuflată de esența Crăciunului să fie semănată în sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră și să încolțească pentru a vă ajuta să treceți mai ușor peste inevitabilele dificultăți pe care viața ni le scoate în cale uneori.

Vă doresc tuturor Sărbători cu liniște și căldură, alături de cei dragi, iar Noul An să vă aducă numai zile fericite!

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri