spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Vocile a peste 200 de colindători au răsunat în Biserica Sion din Sibiu. Copii ucraineni au fost răsplătiți cu daruri și îmbrățișări

Știri din Județ

Publicitate

Colindele au răsunat în Biserica Baptistă Sion din Sibiu, miercuri, 21 Decembrie 2022, în cadrul unui concert extraordinar cu peste 200 de participanți din Sibiu și nu numai.


Zeci de ucraineni, mici și mari de la Centrul educațional din Turnișor (Sibiu) au sărbătorit și ei Nașterea Domnului în cadrul evenimentelor organizate la Biserica Baptistă Sion.

Concertul de colinde, ajuns la a șasea ediție, a adunat, miercuri seara, colindători din Sibiu, Arad și împrejurimi.

Reprezentați ai prefecturii județului Sibiu – subprefectul Sebastian Sebu și Muntean Cristina au luat și ei parte la eveniment.

Evenimentele din cadrul Bisericii Sion din Sibiu nu s-au oprit aici. Un alt eveniment deosebit a avut loc, zilele trecute, la Grădinița cu program prelungit, mai precis, o serbare de Crăciun la care au luat parte copilașii ucraineni. Micile scenete și colinde pregătite de copii au fost răsplătite cu cadouri și multe îmbrățișări.

Sorin Cigher, pastor baptist și coordonator ProUcraina, în colaborare cu mai multe instituții și organizații a deschis în luna aprilie a acestui an, acest centru educațional unde copiii refugiaților din Ucraina se bucură de activități, cursuri de limba engleză și masă caldă.

Citește și FOTO-VIDEO: Copiii ucraineni zâmbesc la Sibiu. Centrul educațional din Turnișor le-a oferit această șansă!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri