spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Așa mamă, așa fiu! Afacere „penală” la Hașag, județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În această perioadă, polițiștii sibieni efectuează mai multe controale pe raza de competență în vedere prevenirii și combaterii comercializării și folosirii neautorizate a articolelor pirotehnice.

Publicitate

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au confiscat 10 kg de articole pirotehnice deținute de către două persoane fizice din Hașag.

Astfel, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 5 kg de articole pirotehnice deținute de către o femeie în vârstă de 36 de ani, din Hașag, articole pe care aceasta le-a cumpărat de pe un site on-line și livrate printr-o firmă de curierat. Alte 5 kg de articole au fost confiscate de la fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, cumpărate de la un agent economic.
Articolele pirotehnice, (petarde, baterii de artificii) din categoriile P1,F2, F3 au fost ridicate în vederea expertizării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, conform art. 37 lit. 1 din Legea 126/1995 R.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)