5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Incendiu la un bloc din Cisnădie. Locatarii s-au autoevacuat

Știri din Județ

ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Cisnădie pe strada Teilor cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui imobil. La fața locului a intervenit și SVSU Cisnădie, un echipaj electrica și un echipaj E-on.


La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat în bucătăria imobilului cu degajări mari de fum în întregul apartament. Din apartament au fost evacuată o persoană de sex masculin de 72 de ani, conștientă cu intoxicație de monoxid de carbon, care a fost transportată la CPU Cisnădie. De asemena o femeie care s-a autoevacuat din apartament, de 71 de ani a fost și ea transportată la CPU Cisnădie, având un atac de panică.

Un număr de aproximativ 30 de locatari ai blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

În urma incendiului izbucnit de la un scurtcircuit electric, a ars în totalitate bucătăria și bunurile din interiorul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 10 mp și au fost afectați de fum pereții întregului apartament, aproximativ 80 mp.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri