spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Americanii ne ajută cu localizarea pescarului dispărut în Olt. Echipamentul ultraperformant îl poate găsi într-o oră

Știri din Județ

Publicitate

O echipă americană ce este specializată în căutări subacvatice și deține aparatură ultraperformantă, ce nu este disponibilă în România, vine în județul Sibiu.


Aceștia încearcă să găsească trupul pescarului dispărut acum mai bine de 10 zile, în timp ce era alături de un prieten, cu barca, pe râul Olt, în apropierea localității Bradu. Această operațiune este ultima speranță pentru familia bărbatului. Așa cum echipa se descriere, sunt ultima șansă în cazul unor dispariții omenești. Au inclusiv un record, o persoană recuperată de la aproximativ 5000 de metri adâncime.

Americanii de la Bruce’s Legacy venind spre Sibiu

Unul dintre bărbați a fost găsit fără suflare iar pentru celălalt a fost desfășurată o amplă operațiune de căutare, cu scafandri de la ISU Sibiu și ISU Hunedoara, Vâlcea, Brașov, Mureș și Timiș, două bărci, 11 pompieri militari și un echipaj SMURD. De asemenea o echipă din cadrul Salvamont Sibiu s-a alăturat căutărilor, utilizând drone.

Specialiștii de la Bruce’s Legacy din America

„Jeff Casper and I are on our way to Sibiu, Romania for a missing fisherman. My son Jeremy Cormican will be joining us there as well. Jeff is trying to negotiate the $1400.00 baggage fee. NO LUCK! From Chicago to Boston, Munich Germany and then Sibiu Romania. I really pray to God that all my gear makes it there and back!!! A big thanks to Dave Smith for getting us to the airport.” se arată în postarea specializărilor

Specialiștii de la Bruce’s Legacy din America
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară