spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Accident pe DN7, lângă Boița. Șoferul unui autocamion a intrat pe contrasens

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutie s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN7, la km. 245, în vecinătatea localității Boița. Accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga.


În accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un autocamon condus de un cetățean străin, în vârsta de 60 de ani și un autoturism condus în regim taxi de către un bărbat în vârsta de 46 de ani, din Poplaca. Din primele cercetări se pare ca șoferul autocamionului, care se deplasa spre Sibiu, s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga și a intrat în coliziune cu taxiul care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat în vârstă de 66 de ani, din Sibiu, pasager în taxi. Traficul în zonă se desfășoară ușor îngreunat.

„SAJ SIBIU a trimis un echipaj de tip B în localitatea Boita pe DN7 ,la un accident rutier produs între un autoturism și un ansamblu TIR.
Echipajul SAJ,a asistat medical un bărbat de 66 de ani ,care a suferit un traumatism cranio facial. Barbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda