spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

A murit bărbatul intoxicat cu azot, acum 3 luni de zile, pe strada Barcelona din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, ce efectua verificări la conductele de gaz din zona Industrială Vest și care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost intoxicat cu azot, a murit.


Acum mai bine de 3 luni de zile, pe 14 septembrie 2022, din cauza unei defecțiuni la o conductă a unui operator economic , dorind să verifice avaria, aceasta a inhalat accidental o concentrație mare de azot, suferind un stop cardio-respirator și s-a prăbușit în canal. Tot atunci, alte trei persoane ce au sărit în ajutorul bărbatului au avut nevoie de îngrijiri medicale. Decesul bărbatului a fost înregistrat în data de 29 decembrie 2022.

Declarație în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent

“Cei de la Delgaz au oprit în zonă ca să verifice o eventuală scurgere de gaz iar unul dintre ei a deschis capacul canalului și s-a aplecat să depisteze sunetul provenit din canal. Celălalt s-a dus la mașină să aducă aparatul de verificat gaze însă l-a văzut pe colegul lui căzând în canal. A strigat după ajutor, dar mai mulți trecători au intervenit cât au putut de repede. Primul ajuns la gura canalului, s-a aplecat să îl prindă de mână pe cel din canal, dar a rămas inconștient instant. Alt trecător a intervenit și l-a tras ca să nu mai aibă contact cu gura de canal și a început să îl resusciteze, cu masaj toracic și descleștarea gurii. A durat o bucată bună de time, cam 4-5 minute până celălalt și-a revenit parțial. Ulterior, la venirea echipajelor, victimele care nu au fost atât de afectate, au solicitat oxigen și control amănunțit. Pompierul care s-a băgat în canal ca să scoată victima, deși avea costum de protecție, la ieșire avea semne de moleșeală iar mai târziu acuza usturimi grave pe zona gâtului și a mâinilor.” mărturisește un trecător ce a văzut moartea cu ochii

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli