12.4 C
Sibiu
joi, 30 martie, 2023

A murit bărbatul intoxicat cu azot, acum 3 luni de zile, pe strada Barcelona din Sibiu

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, ce efectua verificări la conductele de gaz din zona Industrială Vest și care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost intoxicat cu azot, a murit.


Acum mai bine de 3 luni de zile, pe 14 septembrie 2022, din cauza unei defecțiuni la o conductă a unui operator economic , dorind să verifice avaria, aceasta a inhalat accidental o concentrație mare de azot, suferind un stop cardio-respirator și s-a prăbușit în canal. Tot atunci, alte trei persoane ce au sărit în ajutorul bărbatului au avut nevoie de îngrijiri medicale. Decesul bărbatului a fost înregistrat în data de 29 decembrie 2022.

Declarație în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent

“Cei de la Delgaz au oprit în zonă ca să verifice o eventuală scurgere de gaz iar unul dintre ei a deschis capacul canalului și s-a aplecat să depisteze sunetul provenit din canal. Celălalt s-a dus la mașină să aducă aparatul de verificat gaze însă l-a văzut pe colegul lui căzând în canal. A strigat după ajutor, dar mai mulți trecători au intervenit cât au putut de repede. Primul ajuns la gura canalului, s-a aplecat să îl prindă de mână pe cel din canal, dar a rămas inconștient instant. Alt trecător a intervenit și l-a tras ca să nu mai aibă contact cu gura de canal și a început să îl resusciteze, cu masaj toracic și descleștarea gurii. A durat o bucată bună de time, cam 4-5 minute până celălalt și-a revenit parțial. Ulterior, la venirea echipajelor, victimele care nu au fost atât de afectate, au solicitat oxigen și control amănunțit. Pompierul care s-a băgat în canal ca să scoată victima, deși avea costum de protecție, la ieșire avea semne de moleșeală iar mai târziu acuza usturimi grave pe zona gâtului și a mâinilor.” mărturisește un trecător ce a văzut moartea cu ochii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri