spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident rutier la Cristian. Un pieton a murit

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, lângă o benzinărie din Cristian. Traficul rutier în zonă este îngreunat.


Din cercetările efectuate până în acest moment la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din Tilișca, în timp ce conducea autoturismul pe DN1, având directia de deplasare spre Sibiu, la ieșirea din Cristian ar fi acroșat un pieton. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

ACTUALIZARE: Bărbatul a intrat din nou în stop cardio-respirator, la locul intervenției, iar de această data din nefericire nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel medicul a declarat decesul acestuia.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență în localitatea Cristian pentru a acorda îngrijiri medicale unui pieton lovit de un autoturism. La sosirea echipajului pietonul era inconștient; este vorba de un bărbat de aproximativ 60 de ani. Întrucât bărbatul era în stop cardio-respirator, salvatorii au aplicat manevre de resuscitare, care au avut succes. Momentan bărbatul este intubat și va fi transportat la UPU Sibiu.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă