spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Dreptate pentru familia din Șura Mare – Închisoare cu executare pentru pompierul piroman

Știri din Județ

Publicitate

Pompierul din cadrul ISU Sibiu, ce a incendiat premeditat casa concubinei lui, are de executat 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, pentru distrugere. Evenimentul a avut în septembrie 2022.


Cazul femeii cu trei copii, rămasă fără agoniseala de o viață, a fost unul intens mediatizat și discutat în localitatea Șura Mare, dar și în județul Sibiu. În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, mansarda casei cu 3 camere, hol și baie, cu toate bunurile din interiorul acestora, dar și terasa exterioară.

Bărbatul, angajat la ISU SIBIU, a decis să dea foc locuinței din răzbunare, după ce femeia s-a despărțit de acesta. Fapta a fost premeditată, fiind umplute două bidoane cu benzină și a mers la casa femeii. Acolo, a sărit gardul, a băut bere și a dus la bun sfârșit planul.

Astfel, pompierul Lazăr Ionuț trebuie să achite părţii civile următoarele sume de bani, cu titlu de daune materiale: 80.689 euro; suma de 158.190 lei,  reprezentând contravaloarea bunurilor mobile distruse în incendiu şi suma de 7.700 euro reprezentând lipsa de folosinţă a imobilului. Problemele pentru piroman nu se opresc aici, acesta având de achitat încă 200.000 de lei pentru repararea prejudiciului  moral cauzat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă