8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Alt pieton lovit de o mașină, tot pe o trecere din Sibiu. Are piciorul rupt!

Știri din Județ

Un nou accident de circulație în care este implicat un pieton s-a produs în această dimineață pe strada Constituției, în apropiere de intersecția cu Bulevardul Corneliu Coposu, din municipiul Sibiu.


În ultimele două săptămâni, cel puțin 4 persoane au fost rănite, în timp ce traversau regulamentar tot pe trecerile de pietoni.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre strada Bâlea, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Agnita, a lovit o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Femeia, în vârstă de 57 de ani, din Orlat, a suferit un traumatism de membru inferior.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip C înSibiu pe strada Constituției ,la un accident rutier.
Un autoturism a lovit o femeie de 57 de ani. La sosirea echipajului, femeia prezenta un traumatism de membru inferior. A fost transportată în stare stabilă la UPU Sibiu.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Consider ca asupra acestui aspect, trebuie sa se aplece cu maxima responsabilitate ,organele abilitate ,dar si specialisti care sa aiba un cuvant greu de spus.Mentionez ca alcoolul si substantele Nu trebuie folosite sub nicio forma. De asemenea semaforizarea ,constituie un element important care obliga la disciplinizare dar si la evitarea accidentelor, atentia pietonilor angajati in traversare si foarte mare atentie a conducatorilor auto.Amintiti-va ca un conducator ar putea fi pieton ,dar si invers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri