12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Accident cu trei mașini la Tălmaciu. Două persoane și un bebeluș au ajuns la spital

Știri din Județ

Un accident cu victime s-a produs astăzi, în jurul orei 12:30, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, find implicate trei autoturisme.


Conform IPJ SIBIU, șoferul unui autoturism, un bărbat, în vârstă de 19 ani, din Tălmaciu a pătruns în DN 7 fără să se asigure, cu intenția de a vira stânga spre Sibiu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 44 de ani, din Brezoi, care se deplasa spre Vâlcea. În urma impactului, mașina condusă de femeie a intrat pe contrasens într-un autoturism condus spre Sibiu de către o femeie de 26 de ani, domiciliată în Turnu Roșu.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a șoferului în vârstă de 19 ani și a doi pasageri din mașina condusă spre Vâlcea, o femeie de 43 de ani și o fetiță în vârstă de 2 luni.

Starea victimelor

Femeia în vârstă de 44 de ani a suferit un traumatism la membrul inferior,

Bărbatul de 19 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral,

Iar copilul în vârstă de 2 luni are un traumatism cranio-cerebral, dar și stare de somnolență

În zonă se circulă alternativ, pe un singur sens.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj SAJ au intervenit de urgență în localitatea Tălmaciu la un accident rutier unde sunt implicate trei autoturisme.
Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei de 44 de ani conștiente cu traumatism la membrul inferior, transportată la UPU Sibiu, unui bărbat de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral, transportat la UPU Sibiu și unui copil în vârstă de 2 luni cu traumatism cranio-cerebral și stare de somnolență transportat la CPU Luther. De asemenea în accident a mai fost implicată o femeie de 26 de ani care a suferit un atac de panică și a refuzat transportul la spital.”
a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

„Saj Sibiu, a trimis de urgenta un echipaj de tip B, în Talmaciu la un accident rutier. Echipajul SAJ a asistat medical o femeie de 44 de ani care a suferit un traumatism de membru inferior și de bazin,și o femeie de 26 de ani cu atac de panică. Femeia de 44 de ani a fost transportata la UPU Sibiu iar cea de 26 de ani a refuzat transportul la spital. Echipajele ISU prezente la fata locului, au transportat la UPU Sibiu un tânăr de 19 ani și un sugar .” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri