spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

O femeie din Porumbacu de Jos, „el profesor” în cazul răpirii de la Tălmaciu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În cursul zilei de 10 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor 5 persoane pentru 30 de zile.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Toate structurile de securitate ale județului Sibiu și nu numai, au fost în alertă maximă zilele acestea, încă de la semnalarea răpirii adolescentei dintr-o locuință din Tălmaciu. Scenariul era de film: cagule și fugă în 60 de secunde.


Imediat după ce s-a dat alarma, zeci de polițiști au plecat pe urmele răpitorilor. Datorită profesionalismului, cei patru răpitori fiind identificați cu rapiditate și conduși la audieri. Între timp, minora era de negăsit. Era clar! Exista a cincia persoană implicată! Câteva ore mai târziu, polițiștii sibieni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brașov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov. Tânără a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu.

Conform surselor Sibiu Indepenent, femeia din Porumbacu de Jos este mama iubitului fetei, dar și cea care a pus la cale tot planul. I-a angajat pe bani frumoși pe cei patru „mercenari”, mai bine de 5000 de euro și au pornit spre Tălmaciu. Cei patru, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, sunt domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa. 

La data de 9 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor patru bărbați, precum și a unei femei în vârstă de 46 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv violare de domiciliu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?