spot_img
11.6 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

COD ROȘU de viscol puternic! A fost emis mesaj RO-Alert

Știri din Județ

Publicitate

În municipiul Sibiu a fost emis, în urmă cu puțin timp, un mesaj RO-ALERT de viscol puternic.


Zona de munte a Județului Sibiu se află sub avertizare Cod Roșu valabil 17 ianuarie ora 22.00 – 18 ianuarie ora 14.00. Viscolul puternic afectează altitudinile de peste 1800 metri în Carpații Meridionali.

S-au transmis informări comitetelor locale pentru situatii de urgență ale localităților Arpașu de Jos, Cârțișoara, Cârța, Porumbacu de Jos, Avrig, Racovița, Turnu Roșu, Tălmaciu, Boița, Cisnădie, Sadu, Râu Sadului, Rășinari, Poplaca, Orlat, Gura Râului, Săliște, Tilișca, Poiana Sibiului, Jina, Miercurea Sibiului și Sibiu.

CNAIR face apel către conducătorii auto ca în aceste condiții să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile instituite pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Nu vă deplasați în zonele montane cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă.

Facem precizarea că este posibil sa fie luată inclusiv decizia de a se restricționa circulația rutieră pe anumite sectoare de drum în cazul în care nu se pot asigura condiții de circulație în siguranță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă