spot_img
14 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

FOTO: Impact violent între două mașini, la intersecția străzilor Teilor cu Anina din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident violent s-a produs la intersecția străzilor Teilor cu Anina din Sibiu. În evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anina, un sibian în vârstă de 26 de ani a pătruns în intersecția cu strada Teilor fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către o sibiancă în vârstă de 27 de ani.

În urma impactului, o femei în vârstă de 27 de ani a suferit un traumatism cranio-facial cu epistaxis (nas rupt), dar și o posibiă luxație de mandibulă.

„Saj Sibiu, a trimis un echipaj de tip C in Sibiu pe str Teilor la intersecția cu strada Anina,la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajul SAJ prezent la intervenție, a acordat asistenta medicala unei femei de 28 de ani care prezenta un traumatism cranio-facial cu epistaxis și posibil o luxație de mandibula.Femeia a fost transportata la UPU SIBIU în stare stabilă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr