17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Un sibian și-a riscat libertatea pentru 50 de lei. A fost prins de un polițist aflat în timpul liber

Știri din Județ

Un sibian în vârstă de 30 de ani și-a riscat libertatea pentru produse în valoare de 50 de lei. Acesta a furat din magazinul Profi de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu.


Imediat după furt, acesta a fost reperat de agentul de pază însă sibianul a fugit din magazin. Aflat în timpul liber, agentul de poliție Surcel Adrian din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, a observat comportamentul bizar al sibianului.

Publicitate

Furtul a avut loc în cursului de astăzi, în jurul orei 01:00 iar polițistul Adrian a pornit în urmărirea acestuia. Mai întâi cu mașina personală, iar după ce l-a observat pe stradă, pe jos, în fugă pentru câteva sute de metri, reușind să îl prindă pe str. Șureanu. În același timp, Adrian a cerut prin intermediul Centrului Operațional al I.P.J. Sibiu, sprijin colegilor din teren.

„După ce l-a depistat, agentul de poliție Surcel Adrian l-a condus înapoi în magazin, unde activitățile specifice de cercetare penală au fost preluate de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sosiți la fața locului la solicitarea lui. Asupra bărbatului, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, au fost găsite produse alimentare în valoare de aproximativ 50 de lei, prejudiciul fiind complet recuperat. Felicitări, Adrian Surcel!” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic