4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Avarie de proporții la rețeaua electrică a sudului județului Sibiu

Știri din Județ

De peste două ore echipele Electrica Distribuție sunt în teren pentru a remedia o avarie de proporții la rețeaua electrică care a afectat sudul județului Sibiu. Cartierele Hipodrom, zona Calea Dumbrăvii, Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu au rămas fără curent. De asemenea localitățile Șura Mare, Sadu, Talmaciu, Păuca, Alămor, Armeni, Bogatu, Loamneș, Ocna, Cisnădie, Cisnădioara, Râu Sadului, Tocile, Veștem, Mohu, Bradu.

Nu este preconizată ora de terminare a intervențiilor în teren din cauza condițiilor meteo.

ACTUALIZARE 5.02.2023 ora 5.00: După 7 ore de la întreruperea curentului electric, situația a fost remediată in majoritatea zonelor.

ACTUALIZARE 5.02.2023 ora 10.30: Distribuție Energie Electrică România a anunțat că „Echipele de intervenție DEER au acționat neîntrerupt pe tot parcursul nopții pentru limitarea efectelor produse de condițiile meteorologice nefavorabile, restabilind alimentarea cu energie electrică a majorității consumatorilor afectați. La această oră, se lucrează pentru remedierea defecțiunilor, în următoarele localități: Cisnădie, Mohu, Veștem, Bradu –parțial-,Tălmaciu -parțial- (județul Sibiu)”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș