9 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO: Altă zi, alt accident grav în municipiul Sibiu

Știri din Județ

Un accident rutier cu victime s-a produs astăzi, la intersecția străzilor Calea Cisnădiei – Anton Pan din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o coliziune în care sunt implicate două autoturisme, produsă pe fondul unei neacordării de prioritate auto. La volanul celor două autoturisme se aflau o femeie în vârstă de 25 de ani, din Vâlcea și care nu ar fi acordat prioritate unei mașini conduse de un bărbat din Cisnădie, în vârstăde 31 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei însărcinate, în vârstă de 33 de ani din Cisnădie. Aceasta a suferit un traumatism forte de genunchi.

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip C, in Sibiu pe str Cisnădiei colt cu Anton Pann ,la un accident rutier produs între două autoturisme.
Echipajul SAJ a asistat medical și transportat la UPU Sibiu o femeie,însărcinată de 33 de ani care a suferit un traumatism forte de genunchi. Victima a fost transportata pentru investigații suplimentare ,ea fiind în stare stabilă.”
transmit reprezentanții SAJ SIBIU

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Aș zice păcat că nu ne învățăm….. Majoritatea accidentelor sunt din cauza neacordării de prioritate și a vitezei excesive. De ce? Ne credem prea deștepți, prea ‘șmecheri’ … De ce să fim noi atenți, să fie atenți ceilalți șoferi …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL