23.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Șoferi beți pe drumurile din nordul județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 4 februarie, în jurul orei 01:30, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 59 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 februarie, în jurul orei 10:30, pe DJ 141, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au testat alcoolscopic un șofer care conducea un autoturism în afara localității Bârghiș. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Coveș, în cazul căruia etilometrul a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 februarie, în jurul orei 09:30, pe DJ 106, în zona localității Brădeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 37 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri