spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Raft cu carte românească din Republica Moldova în spațiul American Corner de la Biblioteca ASTRA Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

La Sibiu, directorul Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, Narcis Afrăsinei, s-a reîntâlnit cu dl. Răzvan Pop care, de mai puțin de un an de zile, a preluat proiectul Biblioteca ASTRA Sibiu. O perioadă de timp scurtă, dar suficientă pentru ca valoarea sa managerială să se manifeste și să producă o schimbare majoră a bibliotecii. Printre realizările sale se numără și spațiul American Corner.

American Corner este o investiție considerabilă reușită de Biblioteca ASTRA și s-a discutat acum despre posibilitatea de a avea un „Raft cu carte românească din Republica Moldova”.

„Am găsit toată deschiderea din partea dlui. Pop pentru această propunere așa că nu ne rămâne altceva de facut decât să apropiem cele două familii de scriitori și cititori români din România și Republica Moldova.

În luna martie a acestui an, așa cum am convenit și în cadrul vizitei efectuate de dl. Răzvan Pop la Chișinău, în decembrie 2022, Biblioteca ASTRA va veni cu o donație de carte pentru raioanele Dondușeni și Glodeni. Iar pentru că și copiii sunt o prioritate pentru Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, Biblioteca ASTRA va face o donație de carte ce va viza și această categorie de vârstă”, a declarat Narcis Afrăsinei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri