spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Sibian și brașovean, cot la cot într-o rețea de permise false

Știri din Județ

Publicitate

După ce mai mulți șoferi au fost depistați pe drumurile județului Sibiu, prezentând permise de conducere false, polițiștii sibieni și-au dat seama că au deaface cu o rețea de permise false.


În fapt, în cursul anului 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru verificări doi șoferi care, la controlul documentelor, le-au prezentat polițiștilor permise de conducere susceptibile a fi false, din cercetările efectuate rezultând că cei doi șoferi nu ar deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Investigația polițiștilor s-a extins în scopul documentării provenienței documentelor prezentate de către cei doi bărbați.

Astfel, au fost identificați și prinși un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Brașov, respectiv un sibian în vârstă de 46 de ani, bănuiți că, în perioada 2019 – 2022, ar fi falsificat permise de conducere și ar fi intermediat obținerea de documente false.

În urma celor două percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Sibiu, respectiv a județului Brașov, precum și în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, patru acte materiale.

La domiciliile celor doi bărbați au fost identificate mai multe permise de conducere aflate în prezent în curs de expertizare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor