spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Tălmaciu: Fonduri europene pentru reabilitarea clădirilor publice și supravegherea traficului 24 din 24 de ore

Știri din Județ

Publicitate

Ioan Oancea, primarul orașului Tălmaciu a anunțat marți, 14 februarie 2023, că a fost semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, 2 proiecte importante pentru comunitatea orașului Tălmaciu, 100% din fonduri nerambursabile în valoare de 2 milioane euro.


Cele două proiecte menționate de primarul Ioan Oancea sunt reabilitarea clădirilor publice și implementarea unui sistem de management al traficului, camere panoramice, dronă inspecție trafic, sisteme de energie proprie, infrastructură rețea wireless și mentenanță.

Pe lângă reabilitarea clădirilor publice din orașul nostru, cu scop direct de a îmbunătăți serviciile publice prestate pentru dumneavoastră, ținta ambițioasa pe care ne-am fixat-o este grija pentru viitor. În această linie se înscrie și câștigarea proiectului finanțat din surse externe nerambursabile(PNRR), acela de a asigura supravegherea 24 din 24 de ore a orașului nostru, prin implementarea unui sistem de management al traficului, camere panoramice, dronă inspecție trafic, sisteme de energie proprie, infrastructură rețea wireless și mentenanță. Mulțumesc echipei de implementare proiecte din cadrul primăriei, care a dat dovada de profesionalism și eficiență” – a declarat primarul orașului Tălmaciu- Ioan Oancea pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor