spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Primarul Sibiului – prezent la reuniunea de lucru a primarilor de municipii

Știri din Județ

Primarul Astrid Fodor a participat la începutul acestei săptămâni la o reuniune de lucru a primarilor de municipii organizată de Asociația Municipiilor din România cu Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – domnul Cseke Attila și cu președintele Curții de Conturi a României – domnul Mihai Busuioc.

Printre temele abordate în întâlnirea cu Ministrul Cseke Attila s-a numărat transmiterea în folosință gratuită bunurilor publice în favoarea autorităților/instituțiilor publice și închirierea bunurilor publice fără licitație publică. De asemenea, s-a discutat despre regimul juridic al bunurilor imobile proprietatea statului, aflate în administrarea autorităților publice locale, în baza unor acte normative emise anterior intrării în vigoare a Codului Administrativ. Și proiectul de lege privind organizarea și funcționarea poliției locale a fost un punct de interes exprimat de primarii de municipii prezenți.

Cu președintele Curții de Conturi, domnul Mihai Busuioc, primarii prezenți au discutat și au formulat întrebări referitoare la Regulamentul privind activitatea de audit public extern.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș