19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Fabrica Scandia Sibiu vizitată de premierul Nicolae Ciucă

Știri din Județ

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a vizitat în această dimineață fabrica Scandia Sibiu. „Am vizitat Scandia Sibiu, companie românească cu o tradiție de 100 de ani și angajator important ce oferă peste 1.000 de locuri de muncă” a declarat acesta.

Producția de peste 40.000 de tone de alimente anual, realizată cu tehnologie și echipamente moderne arată că producătorii români sunt în măsură să asigure produse de calitate atât pentru piața internă, cât și pentru export, și să fie parteneri ai Guvernului în efortul comun de a garanta siguranța alimentară cetățenilor români.

Premierul a apreciat în urma vizitei că această societate este un model de business pe care Guvernul îl încurajează și care dorește să fie replicat de mediul de afaceri.

„Am fost impresionat de preocuparea pentru inovare și pentru investițiile în preluarea noilor tehnologii, ceea ce garantează calitatea produselor și asigură un viitor de succes acestei companii românești. Mă bucur că Scandia Sibiu se dezvoltă de la an la an, atât prin deschiderea sau preluarea unor noi unități în țară, dar și în afara granițelor.” a declarat premierul.

Conform acestuia Guvernul României susține eforturile producătorilor români de a se extinde pe piețele europene dar și pe cele din zonele economiilor emergente.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri