0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Se licitează standuri pentru comerț în zonele turistice ale Sibiului

Știri din Județ

Primăria Sibiu, prin Serviciul de administrare a domeniului public, scoate la licitație, în vederea închirierii, mai multe standuri pentru comercializarea de produse tip suveniruri pentru care contractele anterioare de închiriere urmează a expira:

  • În Piața Mică se vor licita 7 standuri, în suprafață de 4 mp fiecare. Prețul minim de închiriere de la care se va porni este de 1.460 lei/an/stand.
  • Pe str. Papiu Ilarian se licitează 17 standuri în suprafață de 4 mp fiecare. Și în acest caz, chiria minimă de la care se va licita va fi de 1.460 lei/an/stand.
  • Pe aleea de la intrarea în Grădina Zoologică va fi licitat un stand și amplasamentul aferent acestuia în suprafață de 12 mp. În acest caz prețul minim de închiriere este de 5.256 lei/an.

Caietul de sarcini se poate obține gratuit, în format electronic, de pe site serviciului menționat sau în format tipărit, de la sediul Serviciul Public de Administrare a Domeniului  Public și  Privat al  Municipiului Sibiu din Piața Mică, nr. 22, costul fiind de 50 de lei.


Deschiderea plicurilor va avea loc în data de 16 și 21 martie 2023, iar contractele de închiriere se vor semna în luna aprilie.

Mai multe informații și documentele necesare se pot descărca de pe site-ul serviciului public amintit: Anunț licitație mobilier de prezentare şi vânzare de pe Aleea spre Gradina Zoologică, Piața Mică și str. Papiu Ilarian din Municipiul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș