4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Pachete cu alimente pentru 15 familii nevoiașe, din partea Echipei Galbene a voluntarilor din PNL Sibiu

Știri din Județ

Echipa Galbenă a ajuns ieri la biserica Învierea Domnului din Terezian. Aceștia s-au adunat cu mic cu mare, alături de părintele paroh Eugen Buta și de o parte din enoriașii pe care îi păstorește și au oferit pentru 15 familii cu posibilități financiare reduse, pachete consistente cu alimente de bază și dulciuri.

Prin astfel de activități, Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL Sibiu, încearcă să ajungă ofere o mângâiere cât de mică, acolo unde este nevoie.Vizite de acest fel sunt mai mult decât necesare pentru că o mână întinsă cu prietenie, o încurajare, un zâmbet și un ajutor oricât de mic, vor face cu siguranță diferență, atât aici, cât și în fața lui Dumnezeu. Avem datoria să dăruim mai departe umanitatea sădită în noi, bunătatea și responsabilitatea față de aproapele nostru aflat în momentele ale vieții, mai puțin prielnice” – au transmis Echipa Galbenă.

Acțiunea de ieri a încheiat cu succes proiectul “Iarna solidarității, prin care aceștia și-au propus să ajungă în casele a 120 de familii. “Am promis și ne-am ținut de cuvânt. Vom continua să fim activi în mijlocul comunității noastre prin activități care să miște lucrurile în direcția bună pentru toți semenii care au nevoie de noi, fie că vorbim de educație, sănatate, cultură sau chiar probleme personale, temprare. Voluntarii Echipei Galbene vor oferi totdeauna tot ce au mai bun” – au adăugat Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri