spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

1 milion de euro cerut pentru înapoierea minorei din Porumbacu de Jos

Știri din Județ

Publicitate

Adolescenta în vârstă de 14 ani, domiciliată în localitatea Porumbacu de Jos din județul Sibiu este în continuare de negăsit de mai bine de 3 luni, deși părinții au deja un grup de suspecți. În continuare, aceștia susțin că nu au suport din partea Poliției Sibiu și nici a Inspectoratului General al Poliției Române.


Îmediat după ce fata lor a postat un video pe Facebook, în care erau acuzați că au vândut-o de două ori și i-au oferit tratamente inumane, părinții minorei Maria resping orice fel de acuzații. Aceștia cred în continuare faptul că fiica lor este forțată să spună astfel de lucruri urâte despre ei. Mai mult, aceștia au ajuns să fie hărțuiți, amenințați și urmăriți noaptea, imediat după ce au vorbit cu reporterii ziarului Sibiu Independent.

„Nu este nimic adevărat. Noi nu am vândut-o cu mii de euro, nu am sechestrat-o așa cum declară ea. Cu siguranță este forțată să zică acele minciuni. Am dovezi și filmări video când în ziua dispariției, ne-a furat 18.000 de euro și 40 de grame de aur. Inițial nu a recunoscut iar apoi a spus că-mi trimite aurul prin poștă, dar nu tot.” a declarat pentru Sibiu Independent, mama fetei

1 milion de euro cerut pentru înapoierea minorei din Porumbacu de Jos

Într-un live, tatăl băiatului cu care se presupune că ar fi fugit minora Căldărar Maria, ar cere 1 milion de euro pentru înapoierea fetei. Acestuia i-ar fi frică să nu ajungă la închisoare dacă fata sau familia ei depun plângere la Poliție.

Dialogul de pe transmisiunea LIVE este următorul:

Tatăl iubitului minorei: – Mă, îi dau drumul…îi dau drumul, dar cum îmi garantați voi mie că nu voi fi închis? Îmi puneți gaj 1 milion de euro că nuvoi fi închis.

Alt interlocutor: -Păi dacă ai fapte să faci pușcărie, de ce mai vrei 1 milion de euro de la noi? Păi ai fapte, mă, nebunule!

Tatăl iubitului minorei: -Tu nu înțelegi că eu voi face pușcărie…

Cerem ajutorul la toată lumea! Suntem în situația în care luăm benzină și ne dăm foc în fața autorităților. Am ajuns să ne facem dreptate singuri! Am fost la Poliția Sibiu și m-a dat afară Poliția. De ce nu iau autoritățile atitudine?! De ce nu se implică mai mult Poliția Sibiu? Sunt trei luni de zile fără rezultat!” strigau acum câteva zile, cu disperare, părinții fetei

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…